Contentmarketing

Het krijgen en behouden van de aandacht van je doelgroep is moeilijker dan ooit tevoren

De content is niet om aan te slepen, er komen steeds meer nieuwe communicatiemiddelen en de technische ontwikkelingen vliegen je om de oren. Hoe zorg je er nou voor dat je de juiste boodschap via het juiste kanaal, voor de juiste doelgroep en op het juiste moment deelt? Gelukkig weten wij wat goede contentmarketing is.


Samen met jou creëren we interessante en relevante verhalen, die de aandacht trekken van je doelgroep en het bereik ook nog eens vergroten. We doen er alles aan om zo gericht mogelijk jouw publiek te bereiken, maar bedenken ook de juiste contentstrategie om je publiek te behouden. We voorzien je in contentplanning, social mediabeheer, campagnemanagement en social media adverteren. 


Veel moeilijke woorden, maar wij maken ze graag makkelijk voor je. Tussendoor meten we het effect van onze inspanningen, zodat je precies kunt zien wat ze doen voor je bedrijf.

Wat kun je verwachten?

Geen bullshit

Ons motto: geen bullshit. Want daar houden we helemaal niet van! Waarom zou je moeilijk doen, als het ook makkelijk en transparant kan?

Jouw creatieve sparringpartner

De Marketingpanda denkt met je mee en maakt een strategisch marketingplan voor jouw bedrijf op een creatieve manier, mét humor.

De kracht van jouw bedrijf

Er zijn er al zovelen. Daarom gaan wij uit van de kracht van jouw bedrijf. Je boodschap moet net zo uniek zijn als je bedrijf zelf.

Ben jij ook enthousiast voor een samenwerking of heb je nog vragen?