Marketingstrategie

We kunnen ons voorstellen dat het moeilijk is om te marketing- en communicatiewereld bij te benen als bedrijf – die wereld is immers continu in beweging.

De Marketingpanda weet dat de kern al jarenlang hetzelfde is: een heldere strategie op basis van een duidelijke identiteit is een must. En zo’n strategisch marketingplan, dat verzorgen we graag voor je.

Laat ons even uitzoomen. Dan kunnen we samen met jou en je team antwoord geven op vragen die spelen bij jouw bedrijf. Wie is nu echt de doelgroep? Hoe moeten (potentiële) klanten je zien? Waar staan jullie over vijf jaar? 

Zoals je weet, houden we niet van bullshit. Onze antwoorden op deze vragen zijn daarom geen ellenlange verhalen, maar een handzaam actieplan, waarmee jouw bedrijf zelf de koers kan bepalen.

Wat kun je verwachten?

Geen bullshit

Ons motto: geen bullshit. Want daar houden we helemaal niet van! Waarom zou je moeilijk doen, als het ook makkelijk en transparant kan?

Jouw creatieve sparringpartner

De Marketingpanda denkt met je mee en maakt een strategisch marketingplan voor jouw bedrijf op een creatieve manier, mét humor.

De kracht van jouw bedrijf

Er zijn er al zovelen. Daarom gaan wij uit van de kracht van jouw bedrijf. Je boodschap moet net zo uniek zijn als je bedrijf zelf.

Ben jij ook enthousiast voor een samenwerking of heb je nog vragen?