Over ons

Aangenaam, De Marketingpanda: jouw creatieve no-nonsense sparringpartner, met de nodige dosis humor. Als marketingbureau in Heerlen adviseren we jouw bedrijf op een creatieve manier over marketing- en communicatievraagstukken.

Marketing, een pain in the ass? Nee joh..

We weten dat marketing heel complex kan klinken, maar als ondernemers hun marketing uitbesteden, maken wij er zelf wel een feestje van. En dan zorgen we er het liefst ook gelijk voor dat jij zin krijgt om de slingers zelf op te hangen, door te laten zien hoe leuk en essentieel marketing en communicatie zijn voor een organisatie.

 

Energiek, stiekem chipsverslaafd, kalm, vastberaden én een tikkeltje bijdehand – dat is De Marketingpanda’s eigen Chiara. Na een kijkje in de keuken bij verschillende commerciële bedrijven, marketingadviesbureaus en non-profit organisaties, werd het toch echt tijd om haar droom voor een eigen marketingadviesbureau te verwezenlijken.

 

Maar dat doet ze niet alleen. We werken samen met een creatief netwerk van web-ontwikkelaars, vormgevers en andere specialistische experts.

Rocket

Partners waar wij graag mee werken!

WhatsApp Image 2021-07-16 at 16.19.28

Ik vind het mooi om te zien dat ondernemers, die eerst met hun handen in het haar zitten, na advies of een duwtje in de juiste richting weer in een positieve flow komen. Dat kon ik het best door mijn eigen bedrijf op te zetten, met een knipoog naar mijn lievelingsdier.

 

Chiara Willekes

De Marketingpanda

Meer over Chiara’s carrièrepad? Dat vind je hier